IPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR-telefoner är uppdateringar för förra årets iPhone X, 8 och 8 Plus. IPhone XS behåller den välkända utformningen av iPhone X, inklusive en 5,8 tums OLED-skärm och rostfria sidor. Apple erbjuder också en större version av XS med en 6,5-tums OLED-skärm som heter iPhone XS Max.

Med ett fotavtryck på ungefär samma storlek som iPhone 8 Plus (även om den äldre telefonen har en mindre 5,5-tums LCD-skärm), har iPhone XS Max den största skärmen som finns på en vanlig iPhone.

IPhone XS och XS Max kommer i silver, rymdgrå och guld. Apple valde mer av ett halmfärgat guld den här gången än på tidigare guld-iPhone-modeller, som snedde närmare en kopparkulör.

Sedan finns det iPhone XR, som har en 6,1-tums LCD-skärm och en aluminium- och glaskropp istället för rostfritt stål och glas som XS och XS Max. IPhone XR kommer i vitt, svart, korall, gult, blått och rött  och kostar drygt 9000 svenska kronor. Det är cirka 500 kronor mer än iPhone 8 kostar när det lanserades 2017. XRs färger är en återuppringning till iPhone 5C.

IPhone XS startar på $ 999, £ 999 eller AU $ 1,629 för en 64GB-modell, medan iPhone XS Max kostar $ 1,099, £ 1 099 eller $ 1,799 för 64 GB.

Alla tre nya telefoner har en ny A12 Bionic-processor som Apple hävdar är 15 procent snabbare än förra årets A11-chip i iPhone X.

IPhone XR har en enda bakre kamera, och XS och XS Max har båda dubbla bakre kameror som iPhone X.